рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

Фасцинантно је видјети како су се морале примјењивати неуобичајене методе да би се тако радикално друкчији филм као што је „Аватар“ могао приказати на великом заслону.
Још сте запањени тиме што је Јамес Цамерон постигао с „Аватаром“? Још се питате како је Цамерон успио постиќи нешто визуално тако чудесно, а друге СФX-компаније не могу? Филмаш сте аматер и надате се научити нешто од Јамеса Цамерона (барем што се тиче снимања филмова)? Ако сте одговорили „да“ на неко од ових питања (или вас то барем мало занима), свакако погледајте ову кратку емисију о снимању „Аватара“.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бисерно дугме (2015)

    image
    У океану је похрањена историја читавог човечанства. У океану су сачувани гласови земље и гласови свемира. Звезде покреќу океане и жива биќа у њима. Океан, уједно...
  • Рушење граница: Знаност нашег планета (2021)

    image
    David Attenborough and scientist Johan Rockström examine Earth's biodiversity collapse and how this crisis can still be averted.
  • Путинови сведоци (2018)

    image
    Дугометражни документарни филм „Путинови сведоци“ Виталија Манског бави се хронологијом Путиновог доласка на власт и његовим вртоглавим успоном. У почетку и сам...
  • Пуме на крају света: Раѓање (2020)

    image
    Ово је прича о Солитарији, мајци пуми са четири младунчета. Прича је смештена у Национални парк Торес дел Пајн.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.