Содржина

Двије 18-годишње дјевојке из кршќанске фундаменталистичке заједнице бјеже у град због љетног посла. Мариа (Аманда Пилке) жели искусити свијет прије неголи се врати дома и уда за момка из исте заједнице. Жели испробати све оно што је дома забрањено: љубити се с дечкима, гледати телевизију, плесати, пити алкохол и шминкати се. Њезина пријатељица Раакел (Марјут Маристо) није толико жељна пустоловина. Само се жели побринути да се Мариа врати дома. Љето искушења заувијек ќе промијенити живот једне од њих.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
  • Живи били па видјели (1979)

    image
    У овом филму, снимљеном 1979. године, гледа се с удаљености на наде на којима се темеље градови настали у периоду социјализма и на разочарања која су слиједила....
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
  • Gli anni più belli (2020)

    image
    Биографска драма о 40 година пријатељства, тијеком недавне талијанске повијести, проматрана кроз очи трију пријатеља из дјетињства те о дјевојци у коју се сва...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.