Содржина

Мексиканец биолог кој живее во Њујорк се враќа во родниот град, сместен во шумите на пеперутки во Мичоакан. На патувањето се соочува со минати трауми и се поистоветува со хибридниот идентитет, предизвикувајќи лична и духовна метаморфоза.
По смртта на неговата баба, Мексиканец биолог кој живее во Њујорк се враќа во родниот град, сместен во прекрасните шуми на монарх пеперутките во Мичоакан после многу години. Патувањето го принудува да се соочи со минати трауми и да се поистовети со хибридниот идентитет, предизвикувајќи лична и духовна метаморфоза.

Слики

Синот на пеперутките монархСинот на пеперутките монархСинот на пеперутките монархСинот на пеперутките монархСинот на пеперутките монархСинот на пеперутките монархСинот на пеперутките монарх

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Koncert në vitin 1936 (1978)

    image
    Tells the story of tow artistes, they visite in the city of Lushnja and the way that the citizens of Lushnja treatet them.
  • The Return of the Dead Army (1989)

    image
    A military and a priest are trying to find the bones of the Italian army in Albania 15 year after the end of World War II.
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
  • Балканско кино: Специјално воспитување (1977)

    image
    Проблематичното минато и неизвесната иднина ги врзува сите нив на едно место. Казнено.поправен дом во кој во потрага по своето место под сонцето мораат да минат...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.