poster

Ноќ за умируќе тигрове

A Night for Dying Tigers (2010)

Драма | Канада
Режисер: Terry Miles

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.1/10
Оценка на корисникот: 5/10

Содржина

За 24 кратка сата, Џек одлази у затвор на пет година. Вечерас, први пут од изненадне смрти њихових родитеља годину дана раније, породица је позвана у дом својих предака на Џекову опроштајну вечеру. Оно што почиње као граѓанско, ако не и радосно, поновно окупљање испуњено храном, пиќем и жестоким разговором, брзо се претвара у морално сумњив вртлог жаљења, преокрета и откриќа. Док се супротстављају на полудивљи полуцивилизован начин, ови ликови и истине иза њихове дуге историје сукоба и трагедије се полако и изненаѓујуќе откривају.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црно или бело (2014)

    image
    Вистинска приказна за дедото, кој ќе биде изненаден кога ќе треба да се грижи за својата сакана внука. Но мајката на нејзиниот татко ќе покрене парница за таа да...
  • Националното дрво (2009)

    image
    Кога смреката на Рок ќе биде избрана како стебло кое ќе се посади пред Белата куќа, тој и неговиот безволен татко тргнуваат на возбудливо патување преку Америка.
  • Ти не си ти (2014)

    image
    Кејт (Хилари Свонк) е пријатна, успешна класична пијанистка на која тукушто ѝ e дијагностицирана болеста АЛС (амиотрофична латерална склероза). Бек (Еми Розум) е...
  • Стуцк (2015)

    image
    A light and humorous exploration of one couple's marital problems.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.