poster

Nie ten czlowiek

Nie ten człowiek (2010)

Комедија | Полска
Режисер: Pawel Wendorff

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.0/10

Содржина

The film is a surreal collage of interrelated threads revolving around history of thirty-year-old Kuba who, with his parents' encouragement, decides to take his first job. Though none too convinced, he starts work as a delivery man. Having set out on his first delivery soon after he witnesses a traffic accident. He ends up giving a statement at the police station. And his plans begin to unravel. By a twist of fate Kuba has no idea about the significance of the part he will have to play on this particular day.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Одмор на море (2011)

    image
    Конечно, викенд е и сите одат на море. Двајца пензнионери патуваат до куќата на море, и по пат сретнуваат двајца панкери кои живеат во куќа која тоне во песокот....
  • Доктор лудости (2003)

    image
    Црна комедија Фадила Хаџиќа 'Доктор лудости' заснива се на уверењу главног лика, психијатра, да је "свако данас луд док му се не докаже да је нормалан".
  • Барб и Стар на пат за Виста дел Мар (2021)

    image
    Најдобрите другарки Барб и Стар, за прв пат во својот живот решаваат да го напуштат својот мал град и да тргнат на авантурата на нивниот живот во Виста дел Мар.
  • Кога љубовта ќе удри в глава (2013)

    image
    Средовечниот и разведен Ричард Џонс (Пирс Броснан) со нетрпение го очекува безгрижниот пензионерски живот што му претстои. Но на последниот ден на работа, открива...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.