рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Фантастичан филм о снимању класика Роллинг Стонеса те алкохолу, дроги и скандалу који су га попратили.
Године 1969. Стонеси су морали отиќи из Велике Британије због проблема с порезом, а и изненада су остали без новца послије разилажења с менаџером Аланом Клеином. Бенд је унајмио голему вилу на Азурној обали на југоистоку Француске. Онамо их је пратила цијела чета лијепих жена, глазбеника, сниматеља, дилера дроге, овисника и француских кухара. Боравак у вили био је каотичан те је укључивао Мицково вјенчање с Бианцом и сусрете с мјесним жандарима. Но у том каосу је у подруму виле полако почео настајати албум, најчешќе измеѓу 2 и 5 ујутро. Послије неколико каотичних мјесеци бенд је отишао у Лос Ангелес, гдје су довршили снимање албума Еxиле он Маин Стреет.
Овај сјајан филм посвеќен је том разузданом раздобљу скандала и креативности. Нови разговори с члановима бенда (у којем је тад био Мицк Таyлор) те разним боемима из тог времена показат ќе нам како је било дружити се с бендом у то вријеме хедонизма.
Мицк Јаггер, Кеитх Рицхардс и Цхарлие Wаттс били су на премијери документарног филма Стонеси у егзилу у њујоршкоме Музеју сувремене умјетности 11. свибња 2010. године.

Слики

Стонеси у егзилуСтонеси у егзилуСтонеси у егзилуСтонеси у егзилуСтонеси у егзилу

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Прекрасна милост (2018)

    image
    Документарец кој ја прикажува Арета Френклин со хорот во Новата бетелска баптистичка црква во Вотс, Лос Анџелес, јануари 1972ра година.
  • Roaring Abyss (2015)

    image
    A sound journey accros the mountains, deserts and forests of Ethiopia and its cultural universe. Roaring Abyss will take you through an inedit collection of music...
  • Гитаре Кармајн стрита (2018)

    image
    Једна продавница у срцу њујоршког Гринич Вилиџу, некад уметничке четврти која се данас све више претвара у стамбено-пословну зону, успешно одолева променама:...
  • Џастин Бибер: Верувај (2013)

    image
    Животот на Џастин Бибер на сцената и зад неа, за време на неговиот подем кон ѕвездите. Овој неверојатен филм ќе ви даде интимен поглед на турнејата Believe на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.