CARL REINER

Aktor:

 1. ...
  Harlow Edison
 2. ...
  Alan Brady
 3. ...
  Rodin
 4. ...
  Walt Whittaker
 5. ...
  Technical Adviser (uncredited)
 6. 6. Oh, God! (1977), Film
  ...
  Dinah's Guest
 7. 7. The End (1978), Film
  ...
  Dr. James Maneet
 8. 8. The Jerk (1979), Film
  ...
  Carl Reiner The Celebrity
 9. 9. Skokie (1981), Film
  ...
  Abbot Rosen
 10. ...
  Field Marshall VonKluck
 11. ...
  Self
 12. ...
  Mr. Dearadorian
 13. ...
  Judge Ben Arugula
 14. ...
  Mickey
 15. ...
  P.G. Biggershot
 16. ...
  Saul Bloom
 17. ...
  Carl Reiner
 18. ...
  Saul Bloom
 19. ...
  Saul Bloom
 20. ...
  Self
 21. ...
  Max
 22. ...
  Self
 23. 23. Inside Comedy (2012), seriale
  ...
  Himself
 24. ...
  Larry (voice)
 25. ...
  Self
 26. ...
  Carl Reineroceros (voice)
 27. ...
  Self - Memorial Tribute (archive footage)
 28. ...
  Self - Comedian

Regjia:

 1. 3. Oh, God! (1977), Film
 2. 4. The Jerk (1979), Film

Skenaristi:

 1. ...
  (created by)
 2. ...
  (story by)

Zeri:

 1. 1. Majestic (2001), Film
  ...
  Studio Executive
 2. ...
  Max
 3. ...
  Shep
 4. ...
  Tian
 5. ...
  Santa
 6. ...
  Larry

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.