poster

The Dick Van Dyke Show

The Dick Van Dyke Show (1961)

Komedi, Familjar | Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Ku ta shikojmë
Shfaqja nuk është në dispozicion
Vlerësimi: 8.4/10

The Dick Van Dyke Show is an American television sitcom that initially aired on CBS from October 3, 1961, until June 1, 1966. The show was created by Carl Reiner and starred Dick Van Dyke, Rose Marie, Morey Amsterdam and Mary Tyler Moore. It centered around the work and home life of television comedy writer Rob Petrie. The show was produced by Reiner with Bill Persky and Sam Denoff. The music for the show's theme song was written by Earle Hagen.
The series won 15 Emmy Awards. In 1997, the episodes "Coast-to-Coast Big Mouth" and "It May Look Like a Walnut" were ranked at 8 and 15 respectively on TV Guide's 100 Greatest Episodes of All Time. In 2002, it was ranked at 13 on TV Guide's 50 Greatest TV Shows of All Time.

TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.