poster

Female Perversions

Female Perversions (1996)

Romancë, Dramë, Fantazi, Thriller, Mister | Gjermani, Shtetet e Bashkuara të Amerikës
Pink Thriller | 18.4.24 | 02:58

Vlerësimi: 5.4/10
Vlerësimi i përdoruesit: 10/10
(3 Voto)

PëRMBLEDHJE

Dresses, lipsticks, sex - the "perversions" (and neuroses) of Eve, a young, very successful lawyer. Her days are a tightrope act between extreme eloquence and frosty toughness on the one side, and scaring vulnerability on the other. The climax of her career shall be the possibly forthcoming appointment as a judge, but this step seems to be interrupted by her kleptomanian sister Mad who is arrested after one of her raids. Eve travels to Mad's town to stand by her in the jail. Their struggle about Mad's illness evokes suppressed conflicts. Eve stays at her sister's flat where she meets a girl that fights with its budding femininity.

Fotot

Female Perversions

Rishikime


Ska rishikime

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.