Amy Madigan

Ditëlindje: 1950

Aktor:

 1. ...
  Wendy
 2. ...
  Alison Ransom
 3. ...
  McCoy
 4. ...
  Viola Kelsey
 5. ...
  Glory
 6. ...
  Carla Headlee
 7. ...
  Chanice Kobolowski
 8. ...
  Annie Kinsella
 9. ...
  Liz Beaumont
 10. ...
  Roxy Ventola
 11. ...
  Jane Withersteen
 12. ...
  Maddie Stephens
 13. 14. Loved (1997), Film
  ...
  Brett Amerson
 14. ...
  Mary Jane Vann
 15. ...
  Amy Hill Hearth
 16. 17. Pollok (2000), Film
  ...
  Peggy Guggenheim
 17. ...
  Connie Murphy
 18. ...
  Cindy Wilder
 19. 20. Carnivale (2003), seriale
  ...
  Iris Crowe
 20. ...
  Martha Brighton
 21. 22. The Ranch (2004), Film
  ...
  Mary Larkin
 22. ...
  Lori Lansky
 23. ...
  Aunt Sherrie Davis
 24. 25. Path to 9 (2006), Film
  ...
  Patricia Carver
 25. ...
  Bea McCready
 26. ...
  Fran Visco
 27. ...
  Rose
 28. ...
  Principal Kelner
 29. ...
  Greta
 30. ...
  Justine
 31. ...
  Madame Bovary
 32. 33. Frontera (2014), Film
  ...
  Olivia
 33. ...
  Rachel
 34. ...
  Mrs. Bransford
 35. 37. Ice (2016), seriale
  ...
  Diane Pierce
 36. 38. Grey Lady (2017), Film
  ...
  Lola
 37. ...
  Joyce Vaughn
 38. ...
  Peggy
 39. ...
  Donna Burr
 40. 42. Gjuetia (2020), Film
  ...
  Ma
 41. ...
  Miss Adelaide
 42. ...
  Principal Ellen Booth

Regjisori:

 1. ...
  executive producer

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.