SEZONI: 1

EPISODI: 26

PëRMBLEDHJE

Dvadesetšesta epizoda: Radule se vratio iz bolnice. Njegova ćerka, Jelena nije sigurna u to da li bi firmu trebalo da vodi njena ćerka, Anja.
Odluka da Anja preuzme firmu je Vukova, ali je on sada uhapšen i okrivljen za ubistvo Teodore koje se odigralo pre više od dvadeset godina. Jelena ode kod Dušana Jovića i kaže mu da bi neko drugi bolje vodio firmu nego njena ćerka Anja. Dušan bi trebalo da bude direktor vinarije "Tomović", a ona, Jelena, bi preuzela dužnost predsednice Upravnog odbora. Na Vukovom saslušanju tužilac predloži da Vuk do početka suđenja ostane u pritvoru.

Fotot

Tajna vinove lozeTajna vinove lozeTajna vinove lozeTajna vinove lozeTajna vinove lozeTajna vinove lozeTajna vinove loze

Rishikime


Ska rishikime
REKOMANDIMET
  • Bleja

    image
    Bleja je kratka igrana struktura u trajanju od desetak minuta, u kojoj pratimo svakodnevna dešavanja u ulazu jedne stambene zgrade u Beogradu....
  • Muke jednog lava (2020)

    image
    Glavni likovi su dečak Lav i njegova „vanvremenska“, „ničim izabrana“ i „ničim izazvana“ drugarica Vuka koja se uselila u njegov kompjuter. Polazeći od...
  • Prizori iz bračnog života (2002)

    image
    Dramska serija reditelja Danila Vukotića u kojoj glave uloge igraju Milica Milša, Marko Živić, Milan Čučilović...
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
TOP LISTA

TvProfil përdor cookie për të siguruar eksperienën më të mirë të përdoruesit dhe funksionalitetin e faqes. Më shumë informacione rreth cookies mund të gjenden këtu: politikat e privatësisë.