сезона: 1

епизода: 1

Содржина

Ова напета полицијска прича о потрази за манијакалним серијским убицом, открива мрачне тајне из прошлости и увлачи јунаке у спирале превара, лажи и трагичних животних искушења. Кроз напет серијал од десет епизода, видеќемо причу о пријатељству која почива на злочину и тајнама, а уједно и представља људе који су истовремено спаситељи и мучитељи, жртве и џелати. Главни јунак је инспектор Никола, кога игра Горан Богдан. Он пролази кроз лични доживљај суочавања са својом мрачном прошлошќу и свим њеним тајнама. Никола верује да њега и убиства повезује нека велика тајна, и тај осеќај га прати током целе истраге. Не подноси богате због свог порекла, као ни криминалце због својих веза са њима, не подноси пандуре, јер их није подносио док је одрастао. У првој епизоди серије “Мочвара” Инспектор Никола, бивши ратник и новобеоградски хулиган се сусреќе са злочином какав никад није видео у животу. Након бруталног убиства младе мајке Тијане Спасиќ, Никола поново ступа у везу са својом прошлошќу и друговима из младости. У овој епизоди сазнајемо на који начин су сви они повезани са истрагом...

Слики

МочвараМочвараМочвараМочвараМочвараМочвараМочвараМочвара

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Dem Täter auf der Spur (1967)

    image
    German crime series by Studio Hamburg on behalf of the NDR from the years 1967 to 1973. Episodes 1 to 6 are black-and-white; the other 12 are in color. Jürgen...
  • Профилирање (2009)

    image
    Француска серија која прати Цхлоé као криминалистичку психологињу која остражује убојице, чиме поможе полицији ријешити посебне проблематичне случајеве.
  • Агата Кристи: Зашто нису питали Еванса? (2022)

    image
    A dying man's enigmatic last words send vicar's son, Bobby Jones, and his socialite friend, Lady Frankie Derwent, on a crime-solving adventure.
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.