епизода: 4

Содржина

Највеќи пројект у повијести телевизијске куќе 'Телемундо', са својих 10 милијуна долара буџета, на мале екране доноси глумачку звијезду Кате дел Цастилло у улози живота. 'Краљица југа' је серија настала у америчко-шпањолској копродукцији. Занимљива је чињеница да је извршни продуцент серије био тадашњи предсједник Телемунда Патрицио Wиллс. Сценариј је настао према адаптацији бестселлера Артура Пéреза-Ревертеа, а првотно је требао послужити као предложак за филм у којему би насловну улогу тумачила латино љепотица Ева Мендес.
Ову екранизирану причу о успону Тересе Мендозе, која након животних недаќа постаје најмоќнија дилерица у јужној Шпањолској, Дома ТВ доноси веќ неколико мјесеци након њезине премијере. Први наставак теленовеле постигао је највеќу гледаност на Телемунду са својих 4,2 милијуна гледатеља. Серија се снимала на локацијама у Колумбији, Мароку, САД-у и Шпањолској.
Тереса Мендоза роѓена је у Цулиацáну на обали Пацифика. Улице њезиног градиќа пуне су дилера, лопова и корумпираних полицајаца који су у стању убити било кога да не изгубе контролу над трговином кокаина измеѓу САД-а и Колумбије. Ипак у таквом окружења млада Тереса проживљава најљепшу љубавну причу с одабраником свог срца, Гуера Давилом, пилотом који има тајни живот. Но ускоро телефон зазвони, а Тереса се мора суочити с горком судбином, њезин Гуеро је убијен, јер је одао превише тајни нарко дилера Епифанија Варгаса. Сада су његови помоќници у потрази за Тересом те је желе убити. Након што је побјегла из Мексика пред својим прогонитељима, Тереса одлази у Шпањолску у Мелиллу гдје ради све што јој се понуди, а почне водити и финанције галицијског кријумчара Сантиага Фистерре у којег се заљуби. У Пуерту де Санта Мариа Тереса ќе упознати нови свијет кријумчарења дроге те постати кокаинска краљица Цоста дел Солеа. Тада је спремна обрачунати се са својим најљуќим непријатељем, Епифаном Варгасом, који има нове амбиције, оне политичке. Од наивне дјевојке која је изгубила љубав свог живота, Тереса постаје снажна жена која контролира трговину дрогом и постаје 'краљица југа' спремна на освету…


Тереса Мендоза
Тереса је скромна дјевојка из Синалоа у Мексику која је радила у мјењачници и заљубила се у погрешног човјека. Након што су га убили нарко дилери Тереса се морала суочити са својом горком судбином. Но ипак она ќе постати најмоќнија дилерица кокаином, односно краљица југа.

Раимундо Дáвила (Гüеро Дáвила)
Маркантан и згодан 25-огодишњак одмах је освојио Тересу. Он је шармантан, приступачан младиќ мексичко –америчког подријетла и пилот. Осјеќа фаталистичку љубав према Тереси, но с обзиром да се уплео у мутне послове Гуеро ќе платити велику цијену. Он је прва Тересина љубав коју она никада неќе заборавити.

Сантиаго Лопез Фистерра (Галлего)
Сантиаго је 30-огодишњи возач брзих бродова. Скроман је и потпуно другачији од Тересине прве љубави Гуера. Он је озбиљан и концентриран те помало самозатајан човјек. Ипак има велику страст за животом и много храбрости. Заљубит ќе се у Тересу те је научити свему што зна о кријумчарењу, бродовима и једрењу. Он ќе бити Тересин пословни и љубавни партнер.

Патрициа О´Фаррел
Патриција је Тересина најбоља пријатељица и пословна партнерица из затвора. Заједно с Тересом Патрициа ќе створити велико царство као дилерица у јужној Шпањолској. Она је ирско - шпањолског подријетла, из аристократске обитељи, бисексуалака и овисница о кокаину. Манично је заљубљена у Тересу, иако то прикрива испод маске цинизма и окрутности.

Тео Аљарафе
Тео је 48-огодишњи одвјетник. Он је андалузијски аристократ, Патрицијин пријатељ и бивши љубавник. Сјајан је финанцијски гениј који ќе помоќи Тереси да повеќа своје богатство. Тео ќе постати Тересин љубавник који неќе успјети освојити срце Краљице југа.

Епифанио Варгас.
Епифанио Варгас је 60-огодишњи мафијаш из Синалоа. Драг и љубазан, но превише опасан за сваког свог непријатеља. Он је прави Гуеров убојица и најљуќи противиник лијепе Тересе.

Олег Yасиков
Олег је 45-огодишњи руски мафијашки шеф у Шпањолској. Згодан, наочит и јак, Олег је оличење чеилчне снаге. Он је добар Тересин пријатељ те одличан пословни савјетник. Олег је њезин заштитник и важна фигура у животу.


Кате дел Цастилло
Ова талентирана мексичка глумица пуног имета Кате дел Цастилло Негрете Трилло, роѓена је 1972. године. Њезин отац је легенда мексичког златног доба филма и теленовела, Ериц дел Цастилло. Свој филмски деби Кате је имала са само девет година у филму 'Ел ултимо есцапе'. Популарност је стекла 1991. године у серији 'Муцхацхитас'.
За улогу у теленовели 'Алгуна вез тендремос алас', освојила је награду 'Ерес' за најбољу нову глумицу 1998. године. Након тога Кате је студирала продукцију на Свеучилишту у Калифорнији. Након повратка у Мексико одиграла је насловну улогу у успјешној теленовели 'Лаж' с Гуy Ецкером. Ова улога јој је донијела неколико награда из азијских и еуропских земаља. Остварила је улоге с прослављеним Саулом Лисазом у серији 'Ел дерецхо де нацер' и с Јуаном Солером у 'Бајо ла мисма пиел'. Кате је остварила и многобројне улоге на даскама које живот значе. У њезин филмски опус спада и 'Бордертоwн' у којему је глумила с Јеннифер Лопез и Антониом Бандерасом. Посудила је свој глас лику у популарном цртаном филму 'Аути'. Остварила је насловну улогу у филму 'Испод истог мјесеца'. У приватном животу Кате је била у браку с бившим ногометашем Луисом Гарциом. Кате се други пут удала за Аарона Диаза 2008. године.

Слики

Kraljica jugaKraljica juga 01Kraljica juga 02Kraljica juga 03Kraljica juga 04Kraljica juga 05Kraljica juga 06Kraljica juga 07Kraljica juga 08Kraljica juga 09Kraljica juga 10Kraljica juga 11Kraljica juga 12Kraljica juga 13Kraljica juga 14Kraljica juga 15Kraljica juga 16Kraljica juga 17Kraljica juga 18

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Шкорпион (2014)

    image
    Врз основа на реалниот живот на Валтер О’Брајан, генијалец со коефициент на интелигенција 197. Од Министерството за внатрешни работи од Валтер е замолено да...
  • Алкатраз (2012)

    image
    Године 1963. преко 300 затвореника и више од 40 стражара нестало је из затвора Алкатраз без трага. Како би заташкали њихов нестанак, влада је измислила причу о...
  • ФБИ: Најбарани (2020)

    image
    Од Дика Вулфа, добитника награде Еми, и екипе заслужне за серијале “ФБИ” и “Ред и закон”, долази серијал “ФБИ: Најтраженији”. Фокус је на јединици за хватање...
  • Истрага на местото на злосторството: Мајами (2002)

    image
    Врвна телевизиска забава, синоним за криминалистичка серија која со своите детективски теми ги постави највисоките критериуми, а детективот Хорејши Кејн го вивна...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.