poster

Хамбург 112

Notruf Hafenkante (2007)

Криминал | Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 9

Содржина

У бијегу са својим осмогодишњим сином Кевином од супруга који је управо пуштен из затвора, Керстин Метз изазива прометну несреќу. Смјеста је пребацују у болницу Елб. Ондје лијечница др. Анна Јацоби открива простријелну рану на жениној руци. Након првобитног оклијевања Керстин Метз оптужује свог супруга. О Кевину који је, насреќу, неозлијеѓен у меѓувремену се брину полицајци Мелание Хансен и Нилс Меерманн. Одводе га у Полицијску постају 21 гдје он у својој школској торби наилази на невјеројатно откиќе. Осим тога, Нилс напокон открива тајну у вези с Меланиеном афером те се покаже као нетко тко збиља разумије жене. У исто вријеме полицајци Франзи и Боје морају разријешити случај пљачке уплатног мјеста лутрије које припада брачном пару Функе. Пљачкаш с маском чудовишта запријетио је пиштољем гѓи Функе и украо 3000 еура. Изјава и опис починитеља изазивају сумњу код двоје полицајаца. Имају лош осјеќај због чега помније истражују пословни простор те заиста и наѓу нешто, Боје открива рупу од метка, деформирану чахуру метка на дрвету и трагове крви. Брачни пар Функе очито нешто прешуќује.

Слики

Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112Хамбург 112

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Моќ (2014)

    image
    Јамес Гхост Ст. Патрицк има све: прелепу жену, предиван стан на Менхетну и новоотворени ноќни клуб у Њујорку. У његов клуб, Трутх, долази само елита: позната и...
  • Соммердахлова убојства (2020)

    image
    Угледни полицијски истражитељ Дан Соммердахл воли своју супругу Марианне с којом је у браку 25 година. Она ради као главна криминалистичка техничарка у истом...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.