poster

Tutti pazzi per amore

Tutti pazzi per amore (2008)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 19

Содржина

Тутти паззи пер аморе романтична је комедија у чијем су средишту Лаура и Паоло, који поновно откривају љубав након много година самоќе. Препуштају се љубави, али та романса утјече и на животе њихових обитељи, пријатеља и колега. Љубав у свим својим облицима покретачка је сила због које је ова комедија толико динамична. Љубав је присутна у свим срцима, чак и у ужурбаном модерном граду. Због љубави људи одједном постају храбри, а некад и луцкасти. Она заробљава њихова срца те им свакодневни живот претвара у праву драму.
И Лаура и Паоло иза себе веќ имају један брак те сами подижу своју дјецу. Након незгодног почетка њихова се љубав распламса те почиње утјецати и на њихове пријатеље, чланове обитељи и колеге. Меѓу првима на које њихова љубав утјече њихова су дјеца, Емануеле и Цристина, тинејџери чији су се хормони тек пробудили. А меѓу осталим ту су и Мицхеле, Паолов најбољи пријатељ за којега је веза нешто страшно, и Лаурина пријатељица Моница која је неизљечиви романтик. Лаура и Паоло свима њима из дана у дан показују зашто заправо вриједи бити 'луд од љубави'.
Паоло Гиорги (Емилио Солфриззи)
Паоло је удовац, више не зна како би се понашао када су у питању припаднице њежнијег спола и тешко се привикава на нову жену која је ушла у његов живот. Уз свој посао агронома, у слободно вријеме тренира ватерполску момчад. Када упозна Лауру почиње рушити све препреке меѓу њима, па тако и зидове њихова стана.
Цристина Гиорги (Ницоле Мургиа)
Паолова кќи брзо одраста у младу жену што каткад збуњује њезиног оца, али и њу саму, поготово када се најзгоднији дечко у њезином разреду заљуби у њу.
Лаура дел Фиоре (Стефаниа Роцца)
Лаура је веќ неколико година разведена и сама подиже своју дјецу. Како би зарадила више новца почиње писати колумну са савјетима за један женски часопис. На том послу упознаје нове луцкасте колеге, а зближава се и са својом шефицом Моницом која нема среќе у љубави. Лаурин топли осмијех и (углавном) хладна глава помажу јој у стјецању нових пријатеља.
Емануеле дел Фиоре (Марцо Бренно)
Иако се понаша као да је посве сигуран у себе, Лаурин син тинејџер заправо је прилично несигуран. Иако је врло педантан, његов углед најбољег ученика наруши се када се заљуби у старију дјевојку.
Мицхеле Брунетти (Нери Марцорé)
Мицхеле је Паолов најбољи пријатељ. Он напушта посао агронома и отвара ресторан који постаје мјесто окупљања главних ликова у овој серији. Као злогласни заводник он презире све везе које трају дуже од два дана. Хоќе ли га Моница промијенити?
Моница Ливерани (Царлотта Натоли)
Моница је Лаурина најбоља пријатељица и уредница је женског часописа који пише о љубавним савјетима. Унаточ томе она сама нема среќе у љубави и стално је у потрази за савршеним мушкарцем. Он би могао бити управо Мицхеле, али она не може заборавити какав га глас прати.

Слики

Tutti pazzi per amoreLudi od ljubavi 03Ludi od ljubavi 04Ludi od ljubavi 05Ludi od ljubavi 06Ludi od ljubavi 07Ludi od ljubavi 08Ludi od ljubavi 09Ludi od ljubavi 10Ludi od ljubavi 11Ludi od ljubavi 12

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Милијарди (2016)

    image
    Добитници Емија и Златног глобуса, Пол Џијамати и Дејмијан Луис, глуме у овој замршеној драми о улози политике у свету њујоршких високих финансија. Путеви...
  • Ургентни центар (2014)

    image
    Серија "Ургентни центар" редитеља Дејана Зечевиќа и Стевана Филиповиќа адаптација је америчке хит серије "Емергенцy Роом". Радња је смештена у ординацију хитног...
  • Династија (2017)

    image
    Фелон Карингтон је харизматична, лукава и предодреѓена да постане нови директор операција у енергетској фирми свог оца . На очев позив, Фелон и њен брат враќају...
  • Судбина (2014)

    image
    С једне стране је Кахраман (Озкан Дениз), син угледне породице Јорукхан, а с друге Елиф, сиромашна девојка која ради на пољу. На први поглед се чини да њих двоје...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.