poster

Пси, та изванредна биќа: документарна серија

EXTRAORDINARY DOGS (2011)

Документарец | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 10 - документарна серија

Содржина

Војни центар за дресуру паса у Аустрији највеќи је центар на свијету специјализиран за обуку ротвајлера. Ондје их и узгајају, а досад су укупно оспособили веќ више од 1500 паса. Ротвајлери су најчешќи службени пси у Аустрији, захваљујуќи својој свестраности и снази. Заступљени су још белгијски и њемачки овчари. Школују се за специјалне намјене: детекцију различитих твари, заштиту, потрагу и спашавање.
Црна лабрадорица Каyа у Аспену ради с тренерицом Лори Спенце. Дресирана је за спашавање унесреќених у лавини. Каyа њухом открива људе затрпане снијегом те помаже приликом евакуације. Изврсно плива, а зими се вози скијашким лифтом или на Лориним раменима кад се она скија.
Фарма Wинданце на сјеверу савезне државе Неw Yорк може се похвалити великим стадом оваца, коза и алпака које узгајају ради текстилних влакана. Власници су сигурност животиња повјерили посебним псима чуварима. Имају више од петнаест мареманских пастирских паса који чувају благо од вукова и којота. Видјет ќемо зашто је ова пасмина као створена за тај посао и упознат ќемо Каиду која их учи основама чуварског посла.

Слики

Пси, та изванредна биќаПси, та изванредна биќаПси, та изванредна биќаПси, та изванредна биќа

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • History of the Eagles (2013)

    image
    The life and times of the super successful American soft-rock band, Eagles.
  • Машине које су изградиле свет (2021)

    image
    The stories behind innovations such as TV, radio, phones, airplanes, motorcycles and power tools as well as the inventors including Nikola Tesla, William Harley,...
  • Curiosity (2011)

    image
    До пунтат ктхехет н премиер, ме пyетје крyесисхт н лидхје ме схкенцн, текнологјин дхе м пас ме маррјен е пргјигјеве...
  • Horizon (1964)

    image
    British documentary series that covers a variety of subjects in science and philosophy.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.