poster

(Ре)креативац: Рагби

(Re)kreativac (2016)

Режисер: Ivana Radovčić

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

Содржина

Јесте ли знали да се рагби код нас игра од 1954. године? Или да се организирано игра у више од сто земаља, а национални је спорт Новог Зеланда, Wалеса, Фиџија, Самое, Тонге и Мадагаскара? Знате ли да се играо и на првим олимпијским играма? Па ево прилике да научите, све ово и још више!
Било би логично рагби учити у некој од земаља гдје је овај спорт светиња. Иван се због тога није запутио на други крај свијета, у Нови Зеланд, али је зато Нови Зеланд дошао к њему. Точније, тренер Новозеланѓанин! Како се наш креативни спорташ снашао меѓу кршним момцима у (кажу) најмушкијем од свих спортова, зашто је пио чај и је ли се усудио заиграти против женског рагби тима, откријте у овој епизоди (Ре)креативца!

Сцеарист:
Продуцент: Lukša Marotti
Водител: Ivan Planinić
Уредник: Silva Skender
Снимател: Ana Šerić, Natan Đuran

Слики

(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби(Ре)креативац: Рагби

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.