Дестинација: Хрватска

Destinacija: Hrvatska (2019)

Документарец | хрватска

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

Дестинација: Хрватска је динамична мозаична емисија о туризму која отвара теме и поставља јасна питања о стању хрватског туризма, али и његовој будуќности. Туризам је сектор који Хрватској сваке године доноси милијарде еура и зато је важно о њему говорити полемички и уз релевантне, стручне госте, од челних људи Министарства туризма и Хрватске туристичке заједнице до подузетника, хотелијера, малих изнајмљивача, пољопривредника, до осталих дионика домаќег туризма. Емисија се састоји од рубрике вијести, затим слиједи уводни прилог који кратко најављује средишњу тему емисије. Она се затим подробније обраѓује путем студијског панела у којему судјелују кључни стручњаци за поједину тему. У завршном дијелу емисије бавимо се актуалном темом с терена.
Студијски панел у емисији се приказује у скраќеној верзији, а интегрална снимка разговора може се погледати на Yоутубе каналу емисије.
Средишња тема друге емисије је туристичко земљиште. Дознајемо на који начин долази до проблема сувласничких заједница и како се питање туристичког земљишта може регулирати новим законом. Разговор у студију модерира Ана Мухар, а судјелују стручњаци: Вељко Остојиќ, предсједник Хрватске удруге у туризму и бивши министар туризма, Роберт Пенде, помоќник министра туризма и Ивана Павиќ, начелница сектора за трговачка друштва Министарства државне имовине.
У емисији погледајте и прилоге о наутичком туризму, значају архитектуре за туризам, као и разговор с Еулогиом Бордасом, шпањолским стручњаком за туризам и првим човјеком конзултантске куќе ТХЛ Цонсултинг.
Продукција: Хрватска туристичка заједница

Слики

Дестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: ХрватскаДестинација: Хрватска

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Wissen vor acht - Zukunft (2011)

    image
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Глад за жад (2015)

    image
    У 'Зеленој грозници' пратимо догодовштине Цлаудије и Роберта Бунцеа, власника трговине жадом Цассиар Моунтаин у Британској Колумбији који се покушавају обогатити...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.