poster

New Neighbours

New Neighbours (2017)

Документарец | Холандија, хрватска, Словенија, Белгија, Норвешка
Режисер: Remundova Theodora

Содржина

Сваке године тисуќе имиграната стижу у Еуропу како би нашли нови дом. ХРТ, НТР, РТВСЛО, РТБФ и НТР представљају документарну серију Нови сусједи с интригантним заплетима измеѓу "нових" и "старих" сусједа.
Добар сусјед често вриједи више од пријатеља који живи далеко. Иако би нас веќина вољела живјети покрај људи који су нам слични, у данашњој Еуропи постоје велике шансе да се врата до вас доселе људи из удаљених култура.
У пет еуропских земаља - Хрватској, Словенији, Низоземској, Белгији и Норвешкој - пратимо живот људи који траже мјесто које ќе моќи звати домом, али и локално становништво које проматра како им се сусједство мијења. Хоќе ли се упознати или ќе их предрасуде раздвојити, хоќе ли различити животни стилови бити повод за ново пријатељство или окидач за сукоб?
Серија је настала унутар ЕБУ-ове радне скупине за мултикултуру, а извршни су продуценти Даниела Драштата (ХРТ) и Франс Јеннекенс (НТР).

Слики

New NeighboursNew NeighboursNew NeighboursNew NeighboursNew Neighbours

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Путници

    image
    Путујте с нама уз емисију "Путници" на каналу Ал Јазеера Балканс.
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
  • Викинзи на леду (2021)

    image
    A look at the wild and dangerous world of commercial ice fishing on Lake Winnipeg. Here, modern day vikings set out on thin ice to stake their claim to the...
  • China Uncovered

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.