poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 101

Содржина

Кардиоваскуларне болести главни су узрок смртности у свијету, али и у Хрватској. Управо зато екипа Здравља на квадрат одлучила је сазнати како срце одржати здравим те која је заправо његова улога у нашем организму. Колика је улога прехране, тјеловјежбе и других чимбеника у очувању здравља срца знају стручњаци из Наставног завода за јавно здравство „Др. Андрија Штампар.
Јесте ли икада чули за дивљи или медвјеѓи лук? Ријеч је о биљци коју у природи можете пронаќи само 25 до 30 дана у години, а њезина љековита својства позитивно утјечу на здравље срца и крвних жила те на очување имунитета.
Данас готово да не постоји особа од које нисте чули то да је под великим стресом. Стрес у приватном животу, стрес на послу.. тај фамозни стрес као да је постао објашњење за све болести данашњице. Је ли заиста тако, што је стрес заправо и како се с њиме носити зна специјалистица психијатрије - докторица Тихана Јендричко.
Тренерица фитнесса из Загреба Јелена Ѓорѓевиќ одабрала је неколико вјежби уз помоќу реквизита које можете изводити било када и било гдје. Вјежбајте заједно с екипом Здравља на квадрат!

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Internationales

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.