poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 100

Содржина

Будуќи да се човјек бјесноќом најчешќе зарази путем угриза пса, важно је на вријеме знати препознати симптоме бјесноќе на псу. Ветеринари наглашавају како су лако уочљиве промјене у његову понашању, постаје изразито агресиван, прекомјерно слини и слично. Како поступити ако нас угризе бијесан пас сазнајте у овотједној емисији Здравље на квадрат.
Од 13. до 16. студенога у Опатији ќе се одржати други меѓународни Конгрес о сигурности и квалитети хране. Ова тема врло је важна јер без хране не бисмо могли живјети. О томе која је разлика измеѓу сигурности и квалитете хране екипа Здравља на квадрат разговарала је с професорицом Јасном Бошнир из Наставног завода за јавно здравство „Др. Андрија Штампар.
Инфекција Лајмске болести може довести до кроничног, мултисистемског обољења које може захватити сваки орган: кожу, срце, око, јетру, зглобове и централни живчани сустав и истовремено довести до бројних здравствених компликација те негативно утјецати на квалитету живота обољелог. Како препознати ову тешку болест дознајте у емисији Здравље на квадрат.
Чак 47 милијуна људи у свијету болује од Алзхеимерове болести. У Хрватској се број болесника креќе око 87 тисуќа. И обољелима и њиховим обитељима потребна је суставна помоќ и подршка друштва јер онда када обољела особа постане неспособна за самосталан живот, обитељ најчешќе нема осигуране потребне увјете за њезино збрињавање.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • Revisited

    image
    We return to places which have been in the news - often a long time ago, sometimes recently - to see how local people are rebuilding their lives.
  • Алпе Дунав Јадран

    image
    Меѓународни ТВ магазин који афирмира средњоеуропске земљописне, повијесне и културне посебности, људске досеге и друштвене вриједности. На идеју о покретању...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.