poster

Здравље на квадрат

Zdravlje na kvadrat (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 99

Содржина

Симптоми као што су појачан осјеќај жеѓи или глади, појачано мокрење, склоност инфекцијама коже или пак тешко цијељење рана могу указивати на појаву шеќерне болести. Ову кроничну болест важно је покушати превенирати здравим животним навикама. Занимљиве детаље екипи Здравља на квадрат открио је доктор Милан Мазалин.
Грана алтернативне медицине која примјењује етерична уља и биљне екстракте за лијечење различитих тегоба назива се ароматерапија. О чему је заправо ријеч и зашто је данас све популарнија сазнала је новинарка Здравља на квадрат Вида Петерлик.
Што ако информације које су записане у нашим генима нису непромјењиве? Што ако оно што је добро у генетском запису под утјецајем околине може постати лоше и обрнуто? У овотједној емисији Здравље на квадрат погледајте занимљиву причу о тзв. феталном програмирању, а више о овој теми зна специјалистица гинекологије, докторица Весна Галл.
Данас постоје различите теорије о важности здраве прехране. Готово да сватко има нешто за реќи о томе што бисмо, како и када требали јести. Често се спомиње и сирова храна као најздравији могуќи извор нутријената. Требамо ли јести само сирову храну или ипак не, екипи Здравља на квадрат открила је нутриционистица Алма Буниќ.

Слики

Здравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадратЗдравље на квадрат

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Арт кварт

    image
    „Арт Кварт“ сваке седмице доноси најбоље и најважније вијести о умјетности и култури, о умјетницима и њиховим музама, о сестринству и другарству, о знању и...
  • taff (1995)

    image
    taff - a tabloid magazine on ProSieben.
  • Guidos Deko Queen (2021)

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.