СЕЗОНА: 4

ЕПИЗОДА: 13

СОДРЖИНА

Екипата се подготвува за последниот период на „2 милји" пред зимата. Џош и Гери одат по нафта, Клаудија е загрижена бидејќи не успеваат да се вратат во кампот пред да се стемни.

Слики

Глад за жадГлад за жадГлад за жадГлад за жадГлад за жадГлад за жадГлад за жадГлад за жадOmni FilmsOmni FilmsOmni Films
ПРЕПОРАКИ
ТОП ЛИСТИ

Најави се