poster

Дјевојка са села

Hayat Şarkısı (2016)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 7/10
(3 гласови)

сезона: 1

епизода: 28

Содржина

Махир, Филиз и Нургул доводе Емине у нову куќу. Џемови људи прате Махира и извјештавају га да је довео Емине у болницу и у нову куќу. Џем све говори Зејнеп. Каже да Хусејин зна да је силовао Хулију и да га је зато пребио. Говори јој да ќе свима уништити животе.
Керим се враќа куќи. Хулија и даље не зна о чему је разговарао с Ајлин. Осјеќа да би ово могла бити ситуација због које би се могла опростити од обитељи. Керим се понаша хладно према Хулији, али ништа не говори. Каја се с Мелек смјестио у Нилајину куќу. Једну му вечер направе равиоле по његовој жељи. Позивају и Махира. Махир и Емине одлазе скупа к њима. Махир јако воли Кају.
Махир на спортском терену опет сусретне Нургул. И Сухејла свједочи том призору. Љубоморна је на Махира и то му даје до знања. Меѓутим, Нургулин је главни циљ и даље доќи до Хусејина.
Керим испитује Хулију. Пита је ли је Ајлин звала и зна ли нешто о томе. Хулија каже да ништа не зна.
Џерм зове Зејнеп и испитује је о Емине. Зејнеп му каже да има план и жели да га саслуша. Хулија и Махир поновно се састају. Док разговарају о Ајлин, Махиру зазвони мобител. Глас му поручи да жели главу особе која је тренутачно с њим, иначе Емине неќе добити инзулинску терапију и умријет ќе.
Џемов човјек зове Махира и пријети му да ќе убити Емине ако му не каже што то муља с Хулијом. Хулија је у том тренутку с Махиром. Помисли да би Зејнеп или Џем могли стајати иза тих пријетњи. Џемов човјек поновно зове Махира и даје му адресу на коју треба доќи. Преноси му да живот његове мајке овиси о томе какве ќе му информације понудити. Махир нема другог избора него да оде. И Хулија га подупире и каже да је то нужно. Хулија каже Махиру да у почетку пренесе најмање штетне информације, а да ќе она у меѓувремену сазнати тко стоји иза свега. Махир одлази. Хулија брзо размишља, зове Махира док је на путу и каже му да јој је потребан уреѓај за прислушкивање. Махир јој даје адресу и каже да оде онамо. Баде је отишла на одмор с мајком, али умјесто тједан дана остане само три. Куќи се враќа јако узрујана и несретна. Опази је Арда и каже да се може навечер спустити до гараже ако жели разговарати. Измеѓу Сухејле и Бајрама влада раздор због Нургул. Сухејла је јако љута на Бајрама. Џеренино психичко стање постаје све горе. Има имагинарног пријатеља и то каже оцу. Хусејин је због тога јако тужан.
Филиз из парка одлази к Емине, али је не налази код куќе и јако се забрине. Зове Махира. Махир каже да је Емине отета и да је отишао на адресу коју су му дали отмичари. Филиз зове Нургул која је у зрачној луци јер путује наќи се с Ајлин у Њемачкој. Каже јој да није вријеме за обрачунавање с Ајлин, него да се мора вратити куќи јер је Емине отета. Нургул одустаје од пута у Њемачку и враќа се куќи.

Слики

Дјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са селаДјевојка са села

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Глас срца (2014)

    image
    Млада учитељица Елизабетх Тхатцхер (Ерин Кракоw), навикла на живот у високом друштву, одлази радити у Цоал (Хопе) Валлеy, градиќ у западној Канади, у којем веќина...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.