poster

Инспектор Сцхуманн

Der Kriminalist (2006)

Криминал | Германија

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 5

епизода: 4

Содржина

Тијеком снимања прошлог љета изненада и неочекивано умире млади глумац Франк Гиеринг. Његово посљедње појављивање у улози Хенрyја Wебера може се видјети у овој епизоди.
Ужас је исписан на лицу Бруна Сцхуманна. Главни инспектор чучи у ходнику граѓанског стана у старој згради и прегледава крхотине разбијене вазе. Тек малоприје открио је беживотно тијело старог пријатеља, Тхомаса Диерхагена, с двије рупе од метака на челу. На поду су разбацане мапе и документи о осигурању и финанцијама. Његов убојица сигурно није био обичан лопов. Нетко је у стану главног државног одвјетника циљано нешто тражио.
Баш се синоќ, након дугих девет година без икаква јављања, Диерхаген јавио Сцхуманну. Главни је државни одвјетник хтио рашчистити стари неспоразум и затражио да разговарају у његову стану, али то је сада постало немогуќе. Сцхуманн и његови колеге Хенрy Wебер и Алеx Келлер сада истражују његову насилну смрт. А чини се да рјешење случаја заправо лежи у прошлости, у тренутку када је Диерхаген изненада прекинуо контакт са својим пријатељем. На мјесту злочина пронаѓени су отисци прстију мушкарца који је претходно осуѓиван за убојство. Прије точно девет година Цлеменс Бохр наводно је ножем избо руску проститутку. У то је вријеме случај водио главни државни одвјетник Диерхаген. Али Бохр је жестоко порекао да је то учинио. На суду је чак тврдио да му је намјештено. Тврдио је како је прави кривац био шпедитер Торстен Краффт, који је њему хтио приквачити убојство.
На изненаѓење инспектора, једна је свједокиња потврдила да је ујутро на дан убојства Диерхагена испред његових врата видјела Ању Краффт, супругу тог подузетника. Млада је жена имала састанак с главним државним одвјетником јер се веќ неко вријеме осјеќа угрожено. Али отада као да је нетрагом нестала. Видеопорука Сцхуманну напокон потврѓује ужасну истину: Цлеменс Бохр отео је Ању и сада тражи да њезин супруг напокон јавно призна убојство руске проститутке. У противном пријети да ќе је убити. Торстен Краффт оклијева, но тада и њега изненада погаѓа кобни хитац. За главног инспектора Сцхуманна и његове колеге сада почиње утрка с временом.

Слики

Инспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор СцхуманнИнспектор Сцхуманн

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Досије

    image
    Српски "Фоx цриме" реконструише злочине који се одвијају пред нашим очима. Убиства, пљачке, отмице, трговина људима...наќи ќе се у фокусу криминалистичких прича....
  • Балканске преваре (2011)

    image
    Детективи криминалистичке реалитy серије „Превара“ истражују пријаве и оптужбе за почињење превара. Истражитељи прикупљају информације од пријатеља и колега те...
  • Der Staatsanwalt (2005)

    image
    Cases and complicated lives of a public prosecutor and a police unit, a member of whom is the prosecutor's son, who work in Wiesbaden.
  • Градске тајне (1998)

    image
    City Confidential features real life stories in a wide variety of American cities. While many of these stories deal with murder, some also deal with attempted...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.