епизода: 89

Содржина

Јорге је бијесан на Алберта због неуспјела напада те му говори да непрестано гријеши откако је с Лисабетом, а и Сантиаго је дознао за кријумчарење. Мануела каже Асцанију да је Лисабета крстила дијете, а Асцанију се цијела та ситуација учини сумњивом будуќи да је Лисабета одувијек била охола и окрутна. Рицардо је ухиќен под сумњом да је крив за напад на Пуерто Параисо. Асцанио каже Васцу, Инéс и Јимени за крштење Лисабетина кумчета и сви одмах посумњају да би то дијете могло бити Цамилино. Цамила посјеќује Рицарда у затвору.

Слики

Strast 01Strast 02Strast 03Strast 04Strast 05Strast 06Strast 07Strast 08Strast 09Strast 10

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Бен Хур (2010)

    image
    Младиот еврејски принц ќе тргне по патот на одмаздата откако неговиот стар пријател ќе ги зароби него и неговото семејство… Прекрасна екранизација на славната...
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Инга Линдстрьом (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.