сезона: 1

епизода: 138

Содржина

Во секоја епизода, палавиот Гарфилд и неговиот најдобар пријател кучето Оди ќе му направат низа проблеми на нивниот несмасен сопственик Џон Арбукле. Сопственикот на Гарфилд, Џон, се обидува да најде девојка и безуспешно се додворува на ветеринарката Лиз (Елизабет Лиз Вилсон). Покрај мачката, Арбакл го има и Оди, глупаво и наивно куче, кое го малтретира Гарфилд. Мачка родена во кујната на италијански ресторан развила љубов кон тестенините токму на местото на неговото раѓање и оттогаш е во постојана потрага по лазања. За него дишењето е и физички напор. Гарфилд едноставно лежеше наоколу, јадеше и спиеше цел ден и им правеше непријатни шеги на другите. И така повеќе од 40 години.

Слики

ГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилдГарфилд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Каелу (2012)

    image
    За ову веселу дружину сваки дан је нова игра и свако место је као створено за најлуѓу забаву у којој је најважније њихово право пријатељство.
  • Барбие: Дреамхоусе Адвентурес (2018)

    image
    Упознај Барби и њене најбоље другаре - заједно са првим комшијом Кеном - у овом анимираном влогу авантура снимљеном у њеној породичној куќи снова.
  • Pip and Posy (2021)

    image
    Pip and Posy are a mouse and a rabbit whose lives revolve around a wonderful world of play. Packed with warmth and humour, the series is a joyful celebration of...
  • Маслачак (1981)

    image
    Peter Lustig lives in a imaginative converted caravan. From there he goes on a journey of discovery, explaining to his young spectators the connections between...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.