сезона: 1

епизода: 6 - Мали од културе

Содржина

Снимљена у јеку туристичке сезоне ова епизода доноси поглед на становнике отока Хвара који љети дословно не спавају како би зими могли барем мало уживати, али који уза све обавезе увијек пронаѓу времена за оно што им храни душу. Из њихове визуре сазнајемо како се туризам кроз године мијењао, број гостију повеќавао, а притом чувала вишестољетна традиција првог пучког казалишта у овом дијелу Еуропе. Сазнајемо хоќе ли професор Милан успјети на вријеме одвести своју казалишну дружину на фестивал у Сплит, за који се спремао цијеле године, те од морског вука Мароја, једног од најљепших тенора које ќете имати прилику чути, из прве руке дознајемо тко су бодули и зашто када вас једном окупа сол, за вас више нема живота без мора.
Судјелују: Милан Лакош, Петар Палариќ, Мароје Ковачевиќ, Кристијан Угрина, Тони Ковачевиќ, Каја Франетовиќ, Сенка Халебиќ
Косценарист: Давид Капац

Слики

Култура на радничкој траци

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Fashion Destination

    image
    Путовање на одреѓене дестинације уз додатак моде данас је утренду. Фасхион Дестинатионс ќе вас одвести у најмодерније хотеле и одморишта на свијету.
  • Dokumentar T7

    image
  • Fuori orario. Cose (mai) viste (1988)

    image
    An Italian tv program broadcasting films and rarities from all over the world.
  • Животиње у покрету (2018)

    image
    Један од највеќих природних спектаклова јесу животиње у покрету. Животиње морају да преѓу своје мигрантске путање, пешке, летењем или пливањем, како би преживеле.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.