сезона: 1

епизода: 58 - теленовела

Содржина

Адела је све организирала како би Вицториа однијела неке ствари Исабел у Санта Марту, а она ќе Ницолáса одвести у цкрву. Лаже Вицторији и Ремедиос да се намјерава помирити с њима и захваљује им, али оне сумњају у њезину доброту.
Мигуел и остали робови ослобаѓају Мáрqуеза како би овај пренио поруку у град. Генерал стиже у град, но не преноси поруку. Напротив, заповиједи својим људима да крену на сјевер и похватају робове. Еугениа се пакира. Мáрqуез је покушава зауставити. Каже јој нека остане као његова жена.
Ницолáс је изван себе од бијеса. Присјеќа се како је Вицториа стигла претварајуќи се да је маркиза. Адела му каже да би је требали пријавити генералу Мáрqуезу. Ницолáс то одбија. Преко сестре Алиције сазна да је маркиза, заправо, Вицториа Qуинтеро, кќи Доминга Qуинтера. Ницолáс открије да је Вицториа стигла у Америку како би спасила своју обитељ и Мигуела, мушкарца којег воли. Ницолáс је затечен, али одмах реагира: убије обје жене како не би било никаквих трагова. Отац Оцтавио бјежи кад увиѓа да је Ницолáс убио маркизу.
Ницолáс и Адела одлазе генералу како би га обавијестили да су били у цркви тражити свеќеника. Но умјесто њега нашли су двије мртве жене.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Човјечанство: Прича о нама (2012)

    image
    На јединственом планету Сунчевог сустава јединствена врста чини прве кораке своје еволуције. Али свијет око људи пун је опасности. Како би надвладали опаке...
  • Мегаполис: Откривање древног света (2019)

    image
    Атена, Александрија, Тикал и Рим: ти су легендарни градови нека од најпознатијих светских археолошких налазишта, но још увек нису открили све своје тајне....
  • Весели дворски шутови

    image
    This troupe of mischievous characters takes you on a hilarious adventure through history by looking at the science, art, and culture of the Middle Ages. From...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.