сезона: 1

епизода: 34 - теленовела

Содржина

Цаицедо повјери Ницолáсу да је веома нервозан и да су се требали придружити Гранадосу у рацијама по куќама. Ницолáс да покушава умирити тврдеќи како је боље да их не повезују с оним што се догаѓа. Гранадос долази у куќу Фелипеа Рестрепа са судским налогом. Гранадос се састаје с Ницолáсом и Цаицедом. Упозорава их да је у Рестреповој куќи затекао Исаíаса те да Фелипе има сестру. Гранадос каже Ницолáсу да морају убити обитељ Рестрепо како би спријечили револуцију.Габриел посјеќује Исабел. Она се веома обрадује његову доласку па пристаје јести. Повјерава му да је Мигуел њезин брат. Адела је чује и каже јој да не говори глупости, на што Исабел стаје у обрану својег брата. Марцос и Паца односе Ани храну јер је закључана у собу и није вечерала. Забринути су за њу. Ана их пита знају ли тко је одговоран за натписе на вратима и зидовима. Гранадос пријети својим робовима: издају ли га, најприје ќе побити њихове обитељи, а затим њих. Вицториа обавјештава Томáса, Сиерва и Милагрос да у Мигуеловој јами постоји тунел. Марцос каже робовима на пољу да ќе се у недјељу одржати састанак о револуцији. Гранадос испитује роба који му је веома одан. Овај му каже све што је чуо о одржавању састанка. Гранадос кажњава и мучи Марцоса како би сазнао тко стоји иза натписа на зидовима и вратима хацијенда. Мигуел каже Милагрос да су информације које имају о земљопосједницима уједно и једино оружје којим располажу против њих. Морају те информације добро искористити. Тражи од Милагрос да то пренесе и осталим робовима.

Слики

Бијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робињаБијела робиња

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • ТВ календар

    image
    Сазнајте годишњице значајних догаѓаја као и датуме роѓења и смрти значајних личности које су обиљежиле ток светске историје.
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Histori Shqiptare

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.