сезона: 7

епизода: 1 - Picking Up The Pieces

Содржина

У новој, седмој сезони ове канадске обитељске серије настављамо пратити живот на ранчу Хеартланд, смјештеном у прекрасном крајолику у подножју Стјењака, у близини измишљеног града Худсона у Алберти. Амy Флеминг и њезина старија сестра Лоу, заједно са својим дједом Јацком, настављају се носити с изазовима воѓења ранча који је у власништву њихове обитељи веќ шест нараштаја. Хеартланд није налик на остале ранчеве - то је ранч посвеќен коњима чији је посебни циљ лијечење запостављаних коња те проналажење новог дома за њих. Амy је од своје покојне мајке наслиједила посебну вјештину разумијевања и лијечења таквих коња.
На крају шесте сезоне, Тим је пронашао Јацка како лежи у снијегу, а покрај њега је стајао његов вјерни коњ Паинт. Док је Тим у журби мобителом звао помоќ, у даљини се одвијао ватромет поводом прославе Георгиног роѓендана који је започео у нешто озбиљнијем тону будуќи да нитко није знао гдје је Јацк.
На почетку седме сезоне сазнајемо да ранч Хеартланд сада води Тим који је донио неке одлуке с којима се Јацк највјеројатније не би сложио. Меѓу осталим, на ранч је довео овце.
Амy и Тy су сретно заручени те тако остане тијеком цијеле сезоне. Будуќи да Тy похаѓа ветеринарски факултет ипак још није вријеме за вјенчање. Амy поновно ради с коњима те почиње сурадњу с врло важним клијентом - принцем с Блиског истока - који тијеком сезоне почиње изнимно цијенити њезине вјештине, а Амyн се живот наѓе у опасности управо због једног од његових коња. Георгие се смирила те се напокон осјеќа пуноправним чланом обитељи, али Маллорy Wеллс одлучује слиједити своје срце те напушта Худсон уз врло дирљиви опроштај.
Серија Хеартланд и даље је прича о једној обитељи која остаје заједно тијеком добрих и лоших времена. Серија дочарава стварни живот обичних људи које је публика с временом толико завољела. Згоде су приказане на реалистичан, напет, али и духовит начин те су прожете комедијом, драмом, пустоловином и романсом, а одвијају се у прекрасном планинском предјелу Алберте. Дакако, ту су и коњи.
Серија Хеартланд утемељена је на популарном серијалу књига ауторице Лаурен Брооке те је снимљена у продукцији твртки Дyнамо Филмс из Торонта и СЕВЕН24 Филмс из Цалгарyја.
Извршни продуценти су Мицхаел Wеинберг, Том Цоx (Брокебацк Моунтаин) и Јордy Рандалл (Том Стоне)м продуцент је Јамие Паул Роцк (Тхе Кеннедyс), а извршна продуцентица и главна сценаристица је Хеатхер Цонкие (Дарк Орацле).
Сценаристи су: Леила Басен, Давид Престон, Марк Хароун, Кен Цраw, Кате Сцхлеммер и Памела Пинцх, редатељи: Деан Беннетт (који је режирао 4 епизоде) те Стефан Сцаини, Јим Донован, Грант Харвеy, Давид Фразее, Елеаноре Линдо, Степхен Реyнолдс и Цхрис Поттер (који су сваки режирали по двије епизоде).


1. епизода: ПИЦКИНГ УП ТХЕ ПИЕЦЕС

Док се обитељ прилагоѓава недавним промјенама на ранчу, Амy схваќа да се поновно мора усредоточити на рад с коњима. У меѓувремену Георгие промишља о својој одлуци да позове Петера на плес посвеќен очевима и кќерима, а Тим уводи нови контроверзни начин зараде на Хеартланд.

Слики

ХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартландХеартланд

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Мојата генијална другарка (2018)

    image
    Кога најважната пријателка во нејзиниот живот исчезнува без трага, Елена Греко, која сега е постара жена што живее во куќа полна со книги, го вклучува својот...
  • Ренџер - рајски завичај (2018)

    image
    After five years in Canada, Jonas returns back to Europe and takes up a job as a park ranger in a stunningly beautiful sandstone national park full of rocky...
  • Плачот на виолината (2007)

    image
    Хусеин Кенан е чувствителен и талентиран музичар кој се обидува да ја надмине болката која животот му ја нанел. Неговото детство е обележано со самоубиството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.