сезона: 3

епизода: 1 - серија

Содржина

Бренда Блетхyн, добитница бројних угледних меѓународних награда и у треќој сезони ове изврсне британске серије тумачи улогу више инспекторице Вере Станхопе.
Радња је смјештена у грофовију Нортхумберланд и град Неwцастле, а гледат ќемо четири нове епизоде снимљене према романима популарне Анн Цлеевес.
---
Виша инспекторица Вера Станхопе истражује окрутно убојство младе физиотерапеуткиње Лиззие Фаулкнер која је устријељена у скупој куќици за одмор. Њезиног партнера наредника Јоеа Асхwортха случај суочава с дијелом његове прошлости који би радије заборавио.
Мјештанин Роберт Деан у вријеме убојства ловио је јазавце у близини, али пориче да има везе с Лиззие. Екипа открива да је Лиззиен одмор дар у задњи час од клијентице Цоринне Франкс, архитектице која је пројектирала скупо насеље куќица за одмор. Њезин муж Андреw и пословни партнер Тим Хопкинс одбијају прихватити да је убојство повезано с непријатељским ставом мјештана према новом насиљу, али кад нетко намјерно прегази Цоринне, присиљени су промијенити мишљење.
Преостаје им само напад из освете. Андреw признаје да је Цоринне недавно судјеловала у прометној несреќи са смртном посљедицом. Схрвани жртвин муж Јустин Бисхоп није прихватио одлуку истражног суца и наставио је захтијевати правду. Уз помоќ детектива Кеннyја Лоцкхарта Вера открива тајно пријатељство Цоррине Франкс и тинејџера Сама, Бисхоповог сина. Али је ли он способан убити двоје људи?

Слики

ВераВераВераВераВераVera 01Vera 02

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Место злочина: Вегас (2021)

    image
    Facing an existential threat that could bring down the Crime Lab, a brilliant team of forensic investigators must welcome back old friends and deploy new...
  • Елементарно (2012)

    image
    Елементарy је најновија, модерна телевизијска екранизација прича Сир Артхура Цонана Доyлеа. У жељи да се потпуно одмакне од британског предлошка, серија је...
  • Гранд хотел (2011)

    image
    Кроз три сезоне и 39 епизода, серија говори о наизглед идиличном хотелу, узбурканом строго чуваним тајнама, породичним интригама, опасностима и сумњама. Да ли ќе...
  • Мистериите на Мердок (2008)

    image
    Кон крајот на 1890-тите, полицискиот инспектор Вилијам Мардок зазема нов, понаучен пристап кон решавање на злосторства. Помогнат од судија, д-р Јулија Огден и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.