Оценка на корисникот: 6/10
(2 гласови)

сезона: 1

епизода: 2

Содржина

У другој епизоди путописа откривамо бизарне законе у америчким државама, значај аутомобила за живот људи и гдје у Америци јести домаќу храну. Је ли хип-хоп блуес новог доба? Има ли у Америци фискализације? Како криза мијења живот људи? Како купити оружје? Како живе амиши и гдје? Како се Американци за име улице боре све до Конгреса? Колико стоји школовање? Што су градови духови? Одговори на сва питања у другој епизоди путописа Роуте 66 - прича о правој Америци.

Слики

Роуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој АмерициРоуте 66 - Прича о правој Америци

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.