сезона: 1

епизода: 5 - Ambassadors

Содржина

Сценарист и продуцент „Досјеа X, Франк Спотнитз, доноси „Прогоњену, драмску серију од осам наставака смјештену у свијет меѓународне шпијунаже. Номинирана за „Златни глобус, Мелисса Георге (ХБО-ова серија „На терапији), глуми Сам Хунтер, вјешту оперативку елитне приватне сигурносне твртке зване „Бyзантиум, која једва преживи атентат који је можда организирао припадник њезина тима. Кад се Сам врати на посао годину послије (не обавијестивши никога о томе гдје се налазила), мора обављати своје тајанствене дужности не знајуќи кому може вјеровати - и тко је можда прижељкивао њезину смрт. Док наставља потрагу за истином која ќе расвијетлити њезину трагичну прошлост, Сам добива наредбу да уѓе у богату истакнуту обитељ глумеќи добру Самаританку, што је доводи до мистерија веќег, комплекснијег и опаснијег него што је икад замишљала. Бриљантна, лијепа, окрутна и учинковита, Сам је нетко на кога треба озбиљно рачунати.

Слики

Lovina 01Lovina 02Lovina 03Lovina 04Lovina 05Lovina 06

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес (2009)

    image
    Морнарички истражитељи: Лос Анѓелес је драма о опасном свету јединице НЦИС, у коме се непрестано одвија хватање опасних и лукавих криминалаца, који су претња по...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Хаваи 5-0 (2010)

    image
    Елитна полицијска јединица окупљена је да се бори са злочинима у 50. држави Америке.
  • Кобра (1996)

    image
    Они су уистину најбржи и најжешќи - полицајци с аутопута! Најуспјешнији њемачки акцијски серијал, серија која је тијеком 15 година постала хит и етаблирала се као...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.