poster

Zver

The Beast (2009)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 4/10

епизода: 3

Содржина

Након самоубојства одбјегле сексуалне ропкиње коју је требала испитати полиција, Баркер и Еллис започињу тајну операцију чији је циљ Роман Петресцу, воѓа лукративног ланца проституције и на Харварду образован син румуњскога главног конзула. Док Баркер разраѓује особност којом ќе се инфилтрирати, Еллис се зближава са Салвом Добром, Романовим помоќником који наsире његове криминалне активности.

Слики

ZverZvijer 01Zvijer 02Zvijer 03Zvijer 04Zvijer 05Zvijer 06Zvijer 07Zvijer 08

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Одељење за убиства: Сати пре убиства (2017)

    image
    За детективе, кључ за решавање најтежих убистава крије се у последња 24 часа живота жртве. "Одељење за убиства: Сати пре убиства" је истинита криминалистичка...
  • Stuttgart Homicide (2009)

    image
    DI Martina Seifert and her collaborators solve murders in the Stuttgart region. The series is well liked for its regional filming locations.
  • Der Blaulicht Report (2015)

    image
  • Марија Верн (2008)

    image
    Пошто јој је муж умро, инспекторка Верн одлучује да се пресели на живописно шведско острво Готланд и са двоје деце почне из почетка. Покушава да се избори с тугом...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.