poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 18 - серија за дјецу

Содржина

Извидници Апсед и Хилс држе Насеље на оку. Хилс случајно изгуби значку коју Тоф наѓе и покаже Хинтору. Хинтор жели преговарати, умирити ситуацију, али Јасон мисли да је евакуација на оток Луце најбоље рјешење. Проблем је што Олујни јахач не може све брзо превести па дечки увиде да требају поновно запловити на Пуми, због чега се надају да гориво од морске траве функционира. Прије него што они успију произвести још горива, стигну Аркодијци и потјерају становнике Насеља у пустињу без икаквих залиха. Слиједи запосједање у правом смислу ријечи. Стиже коњица у облику Макyна и Банде на летеќим моторима! Она присили Аркодијце на одлазак, а Макyна поздравља попут јунака и бира га за новога воѓу Насеља.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
  • Аутоцеста изванземаљаца (2019)

    image
    Низ недавних опажања УФО-а Цхуцка Зукоwског и његов тим одводи у Миссоури, гдје се у Пиедмонту 1973. године догодио инцидент са свјетлима. Је ли се повијест понавља?
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.