poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

епизода: 13 - серија за дјецу

Содржина

Након што Јасон, Лее, Флис и Кхелиоз ослободе Олујнога јахача, дјеца невољко пристану да одведу Кхелиоза на оток Аркодијаца јер Кхелиоз каже да је његов дио карте на његовом броду Валигату који су заплијенили Аркодијци. Сада кад имају Валигата и Кхелиозов дио карте, Кхелиоз предложи да наставе према отоку на којем вјерују да ќе наќи другу половицу карте која показује излаз из Олујнога свијета. Кхелиоз се одлази наќи с Аркодијцима, а Јасон, Лее и Флис на крају закључе да ќе их преварити те одлуче стиќи до отока прије њега. Кхелиоз увјери Аркодијце да излаз из Олујнога свијета постоји, а они одлуче ослободити Валигата под увјетом да га прате два Аркодијца. Почиње утрка за несталим дијелом карте.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.