poster

Олујни свијет: серија за дјецу

Stormworld (2009)

Hаучна фантастика | Австралија, Канада

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 10 - серија за дјецу

Содржина

Суочена с доказом да је њезин отац мртав, Флис потискује осјеќаје и одлучује се вратити у Насеље и остати ондје. На изненаѓење дјечака, пристаје их научити возити Олујнога јахача како би могли наставити тражити излаз. Насеље није пресретно због Васлерова доласка, понајвише зато што Аркодијци требају далеко више воде од осталих. Напетост додатно расте кад Цалагхан почиње више тумарати јер га је уловио маглин те притом уништава приносе жетве и нестаје. Хинтор пак уз Макyнову помоќ миче Wеролду с мјеста воѓе и затвара свјетионик.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Духовите на Морган Сити (2019)

    image
    Након вала необичних и необјашњивих случајева у Морган Цитyју у Лоуисиани, градоначелник и шеф полиције ангажирају стручњаке за паранормално како би им помогли.
  • Министарство времена (2015)

    image
    "Министарство времена" је једна независна и тајна владина организација која директно одговара премијеру. Само још краљ и неколицина особа уопште знају за њу....
  • Црно сироче (2013)

    image
    Сара иза себе има проблематичу прошлост, одрасла је у хранитељским породицама и цео живот доноси погрешне одлуке. Осим када је у питању њена ќерка Кира. Све се...
  • Ла Бреа (2021)

    image
    Огромна вртача отворила се у Лос Анѓелесу и раздвојила породицу. Мајка и син раздвојени су од оца и ќерке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.