poster

Don Matteo utreder

Don Matteo (2000)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 2

епизода: 16

Содржина

Возеќи се својим бициклом дивним крајолицима Умбрије, интелигентни и храбри дон Маттео, јединствени свеќеник и изнимни детектив, увијек наиѓе на невоље... Дон Маттео (тумачи га меѓународна звијезда обитељских комедија Терренце Хилл) католички је свеќеник у жупи у граду Губбио, у провинцији Перугиа. Познат је по своме ненадмашном таленту за истраживање мјесних злочина. Мудра је и поштована особа која добро разумије људске проблеме, те је увијек спреман помоќи.
Његово дубинско познавање тајни људске душе води га заплетеним стазама злочина. Оштрооким запажањем и смијешком који разоружава дон Маттео износи истину на видјело и никад не пропушта оставити поруку наде и оптимизма. Захваљујуќи шарму и позитивности, он често помогне криминалцима да се искупе, те их увијек увјери да признају злочине и прихвате одговорност. Њему уз бок иду и урнебесан пар карабињера, прелијепа градоначелница, те забавна скупина пријатеља из жупе. Комичар Нино Фрассица тумачи пуковника Антонија Цеццхинија, средовјечног карабињера који је и Маттеов најбољи пријатељ, често заслужан за комичне ситуације. Остале запажене ликове тумаче Флавио Инсинна (сатник Флавио Анцесцхи) и Милена Мицони која глуми Лауру, градоначелницу Губбија и Анцесцхијеву симпатију.

Слики

Don Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utrederDon Matteo utreder

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • Тандермени (2013)

    image
    Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.