рејтинг: 8.2/10
Оценка на корисникот: 10/10

епизода: 15 - Capítulo 15

Содржина

Јума кори Нијему кад је угледа како циља у јагуара. Јума се суочи с њиме, ганута је, мисли да је то њезина мајка. Тенóрио опомиње Гуту, а кќи му пркоси. Гута одведе Јовеа чамцем до мјеста гдје се гнијезде птице. Тенóрио говори о своме животу у држави Паранá. Јума и Нијема играју се у ријеци. Тенóрио и Јосé Леôнцио осјеќају да им се дјеца лијепо слажу. Тибéрио и Тадеу говоре Јовеу о Јуми. Јове се заинтересира. Тадеу води Јовеа до Јумине колибе. Јума их отјера. Јосé Леôнцио замоли Тибéрија да помогне његову сину да се ослободи страха од коња. Маделеине води Густава својој куќи. Њезина мајка Мариана је знатижељна у вези с Ирминим осјеќајима. Мариана је равнодушна према Јовеовој цури Наyари. Јове испитује Тадеуа о Филó и Јосé Леôнцио. Тенóрио пита Јосéа Леôнција у вези с радом са стоком. Јове води Гуту до Јумине колибе.

Слики

Срца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега ПантаналаСрца дивљега Пантанала

Прегледи


Нема Прегледи
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.