poster

Елиса од Ривомбросе

Elisa di Rivombrosa (2003)

Cапуница | Италија
Режисер: Cinzia TH Torrini

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 1

епизода: 7

Содржина

Елиса се вратила у Ривомбросу и моли Фабризиа да је запосли као Емилијину гувернанту. Он пристане, но с обзиром да је све заљубљенији у њу, на сугестију пријатеља Гиулиа почне развијати бизарну идеју: спојити Елису у брак с Ангелом. Увјерио је самог себе да је могуќе, након што своме особном слуги пружи материјалну помоќ како би он могао ступити у брак с Елисом, да ќе му овај из захвалности допустити да има Елису за љубавницу. А Елиса, напротив, због одреѓеног неспоразума, помисли да сам гроф Ристори жели ступити у брак с њом. Кад јој Фабризио открије свој план, она остане шокирана. Дубоко увријеѓена, она грофу одбруси да никад неќе бити његова прилежница.

Слики

Елиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од РивомбросеЕлиса од Ривомбросе

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Јадници (2018)

    image
    Телевизијска адаптација класичног романа Виктора Хугоа. Серија прати животе и меѓусобне односе неколико француских ликова у двадесетогодишњем периоду раног 19....
  • Кенедиеви (2011)

    image
    Као амерички велепосланик у Великој Британији Јосепх П. Кеннедy старији настоји спријечити улазак САД-а у Други свјетски рат и отворено подупире Мüнцхенски...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.