poster

Како вријеме пролази

Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2010)

Pоманса | Турција
Режисер: Zeynep Gunay, Özlem Dündar

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата

сезона: 3

епизода: 58

Содржина

Сонер покушава зауставити Бахар, али не успијева. Бахар, која је све видјела својим очима, одлучује отиќи од куќе. Бахар покушава што је прије могуќе разговарати с Дениз и покупити своје ствари из куќе. Филиз је одушевљена кад сазна да је Бахар дала отказ. Тугрул не пушта на миру Метеа у затвору. Брзо се прочује што се догодило Метеу у затвору. Џемиле, која се забрине за свог сина, дознаје да у позадини свега стоји Тугрул и слагавши Арифу, одлази на мјесто на које је Тугрул позива.

Слики

Како вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролазиКако вријеме пролази

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Обале Чесапика (2016)

    image
    Abby O'Brien Winters returns to Chesapeake Shores when she receives a panicked phone call from her younger sister Jess, who has renovated the charming Inn at...
  • Позовите бабицу (2012)

    image
    Серија прати животписне приче из живота примаља у источном дијелу Лондона 50-их година, снимљена према бестселеру - мемоарима медицинске сестре Јеннифер Wортх.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.