сезона: 2

епизода: 36

Содржина

Три виле - Флора, Фауна и Меривезер воде академију која припрема девојчице да постану принцезе. Измеѓу осталих, ову школу похаѓале су Пепељуга, Џасмин и Бел, а нова придошлица је Принцеза Софија, која убрзо сазна да изгледати попут принцезе није уопште тешко, али понашати се итекако јесте. Софија има напретек светлеќих ципелица и лепих шарених хаљиница, но шта је то што принцезу уистину чини правом принцезом? Мала краљевна мора имати велико срце и показивати пуно љубави, бити брижна, верна, искрена и достојанствена. Такоѓе, принцези припада и амајлија којом она може разговарати и разумети животиње, али и за којом жуди зли вештац Цедрик који је жели да се дочепа како би постао краљ Галдиза.

Слики

Princeza SofijaPrinceza Sofija

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Мицкеy Моусе Цлубхоусе (2006)

    image
    Интерактивна серија у којој се сусреќете са познатим ликовима Мики Маус екипе. Замишљена као едукацијски програм у којем се млади гледалац сам подстиче на...
  • Шоу Патрика Звезде (2021)

    image
    Still living at home with his eccentric family, Patrick hosts a show based around his ever-changing whims.
  • Џепна Поли (2018)

    image
    Ниједан сан није превелики, ниједна авантура није премала за ПОЛИ ПОКЕТ! Када Поли наследи магични медаљон који јој омогуќава да се смањи на висину од 10 цм, она...
  • Care Bears: Welcome to Care-a-Lot (2012)

    image
    The Care Bears try to help kids and have fun in Care-a-Lot, but must contend with the antics of the mischievous Beastly and the young Beasties.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.