Док је свијет заокупљен све тежом битком против тероризма и окупиран социјалним и економским немиром – роѓен је необични нови херој: Јане Васцо, као Убојита Јане (Кристанна Локен). Врхунска бивша агентица Управе за борбу против наркотика (ДЕА) Јане Васцо завидна је појава како ментално тако и физички. У захтјевним ситуацијама Јане увијек на врхунцу задатка. Још као дјевојчици отац јој је надјенуо надимак убојита Јане описујуќи њену челичну вољу и способност да ментално издржи најтеже и најболније ситуације. Њена ќе се снага ускоро наќи на кушњи. Јане је, наиме, уновачена од тајна владина агенција задужене за задржавање и, ако је потребно, уклањање опасности од такозваних „Неура“ – особа натпросјечних неуролошких способности.
Нитко не зна што узрокује промјене које су довеле до њихових бројних и разноврсних способности, од телекинезе, наметнутих халуцинација и увјеравања мислима. Јане је можда једна од њих… У тијеку прве истраге са својим новим тимом, Јане открива као и сама посједује невјеројатне наднаравне способности. Бесмртна је. Преживјевши пад са четрдесетог ката зграде коначно је то и доказала. Потакнута овим изненаѓујуќим откриќем Јане жели сазнати све што може о тајанственим „Неурима“.
Заправо мирољубиви Неури су ријетко злонамјерни. Траг смрти разарање и пустош коју за собом остављају заправо је резултат нехотичног и невјештог баратања властитим супер способностима. Да би избјегли масовну панику, влада жели сачувати тајну о њима, те саставља јединицу са једном једином намјером: разоткрити и заробити Неуре. Дјелујуќи са напуштеног перона поsемне жељезнице, средишњицу тајне јединице чине Андре Мцбриде (Роб Стеwарт) искусни воѓа овог тима, Цоннор Кинг (Ноах Данбy), специјални агент оборужан убојитим смислом за хумор; Рилеy Јенсен (Сеан Оwен Робертс), рачунални гениј задужен за осигурање и комуникације; др. Сетх Царпентер (Степхен Лобо) дежурни лијечник и знанственик; Јое Wатерман (Натханиел Девеауx), локални особењак из поsемне; и Мауреен Боwерс (Алаина Хуффман), Јанеина пријатељица и партнерица из ДЕА – е која је као и Јане врбована након што је открила високо повјерљиве информације о „Неурима“. “Убојита Јане” темељи се на стрипу истог имена аутора Јиммyа Палмиоттиа и Јоеа Qуесада.

Беше на каналите:

AXN  

Препораки
 • Тандермени (2013)

  image
  Следете ги двајцата суперхерои близнаци, Фиби и Макс Тандермен, со спротивни личности, кои мора да се снајдат во училиште, со пријателите и со семејството на...
 • Слагтера (2012)

  image
  Петнаестогодишњи Ели Схане је нормални дјечак којему је све у животу сасвим обично; осим једне ствари – долази из обитељи Схане. Сваки члан те обитељи је путовао...
 • Уточиште (2008)

  image
  Уточиште је мјесто које пружа склониште абнормалним људима и животињама како би могли живјети нормалним и сигурним животом.
 • Пингвините од Мадагаскар (2008)

  image
  Во серијата настапуваат пингвините од филмот Мадагаскар, а главниот лик е: Капетанот, кој ја предводи пингвинската војска, воедно им помага на своите војници да...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.