Антологиска серија во која серискиот убиец Мик Тејлор прогонува неколку луѓе во руралните краеви на Австралија. Американската тинејџерка Ева за влакно ја избегнува смртта од раката на серискиот убиец, Мик Тејлор, за време на одмор со семејството во дивините на Австралија. Застрелана и на работ на смртта, ја пронаоѓаат двајца набљудувачи и ја носат во болница. Полицискиот детектив Саливан Хил работи на случајот на исчезнувањето на нејзиното семејство, кое потсетува на останатите исчезнувања во последните неколку години. Но, наместо да се врати во САД, Ева го краде неговото досие, купува комбе и оди во дивината барајќи одмазда.

Беше на каналите:

FilmBox Stars RS  FilmBox Extra RS  

Препораки
  • Последните џинови: Диви риби (2022)

    image
    Ќирил и његова екипа креќу на опасне мисије како би спасили последњу џиновску рибу на планети.
  • Мистерија породице Хантер (2017)

    image
    Кад г. и гѓа Хантер нестану, њихово петоро усвојене деце морају да реше мистерију док се труде да ситуација изгледа као да је све у реду.
  • Чизмаши (2015)

    image
    Играну ТВ серију "Чизмаши", засновану према антологијском роману академика Драгослава Михаиловиќа, поново ќемо гледати на Првом и Сателитском програму "Чизмаши"...
  • The Innocents (2020)

    image
    Looking like a young, handsome and charismatic businessman from the outside, Han is filled with his family's painful memories and tragedy inside. After returning...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.