Унутар директората за спољну безбедност налази се одељење знано као "Легенде". Њихова је дужност да прате своје агенте на тајним мисијама на којима сакупљају информације. Сваки агент добија лажни идентитет. Главни лик недавно се вратио из Дамаска у којем је био шест година на мисији. Али супротно протоколу он се није решио свог лажног идентитета по доласку и тиме је угрозио читав систем.

Беше на каналите:

RTS3  RTS2  RTS1  O Kanal  RTV Slon  Stinet  ATV  Pickbox TV MK  Telma  

Препораки
  • Премијерка (2010)

    image
    Борген је атрактивна драмска серија о борби за политичку моќ и последицама тога. "Борген" на данском значи "замак", а Данци тако зову Кристијансборг палату у...
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Baltic Crime Watch (2009)

    image
    Stralsund is a TV crime series of the ZDF.
  • Sophie Cross: Dangerous Dunes (2021)

    image
    Sophie Cross a brilliant lawyer, her 5year old son Arthur Leclercq having a good time on a beautiful summer day by their lake house. Within seconds of mind...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.