Унутар директората за спољну безбедност налази се одељење знано као "Легенде". Њихова је дужност да прате своје агенте на тајним мисијама на којима сакупљају информације. Сваки агент добија лажни идентитет. Главни лик недавно се вратио из Дамаска у којем је био шест година на мисији. Али супротно протоколу он се није решио свог лажног идентитета по доласку и тиме је угрозио читав систем.

Беше на каналите:

RTS3  RTS2  RTS1  O Kanal  RTV Slon  Stinet  ATV  Pickbox TV MK  Telma  

Препораки
 • Вавилон Берлин (2017)

  image
  Берлин во лудите 1920-ти е метропола за талентираните и амбициозните. Но, зад блескавата површина, осиромашените маси се стремат кон подобар живот. Тоа е време на...
 • Harry Wild (2022)

  image
  A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
 • Money. Murder. Zurich. (2016)

  image
  Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
 • Der Bozen Krimi (2015)

  image
  The Bolzano thriller - the series.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.