рејтинг: 8.2/10
Оценка на корисникот: 8.7/10
(3 гласови)

Содржина:

На мале екране враќају се Али Хамиди и његови пријатељи, нудеќи нам прилику да уживамо у потпуно новим рибичким пустоловинама. У овој ќе сезони из словенских дивљина отпутовати до хрватске обале, након чега ќе се попети на талијанске Алпе па одатле кренути у Француску. Четврта сезона доноси нам све што можемо пожељети: од акцијом набијених извлачења великих риба на неким лудим језерима препуним чудовишта, до риболова на најпознатијем мјесту за лов на шаране у свијету, гдје ќе искусити изузетно тешке увјете за риболов. Ове фанатике ништа неќе спријечити да се изложе опасностима, чак ни да угрозе властити живот покушавајуќи оборити рекорде, савладати опасности и уловити најчудовишнијег шарана на свијету.

Препораки
  • Zoom In (2008)

    image
    Кратка емисија тијеком које ќе гледатељи открити како заиста изгледа снимање највеќих холлywоодских хитова.
  • Ловачки клуб

    image
    Документарна емисија о лову.
  • Глобална Хрватска (2018)

    image
    О улози медија у изградњи демократског друштва често се ломе копља. Големо је њихово значење у кризним ситуацијама попут ове узроковане пандемијом коронавируса....
  • Megaspeed (2014)

    image
    "МегаСпеед" води гледатеље у свијет неустрашивих возача који су спремни на све како би искусили адреналин који им доноси вожња екстремним брзинама.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.