Серија Јура Хура намијењена је дјеци од 8 до 12 година. Пратеќи пустоловине групе дјеце, серија у играној форми обједињује елементе забавних и едукативних садржала, комбинирајуќи их и с другачијим формама попут стриповског приступа нарацији. Серија има 10 полусатних наставака.

Јура Хура (Андреј Мокос) је најстарије дијете у обитељи Хура, који сваке недјеље чува свога млаѓег брата Буру (Франко Мајдак) јер су им родитељи запослени и недјељом. Тако за браќу Бура недјеље постају дани за авантуре у које се упуштају са својим пријатељима и сусједима попут сестричне Алохе (Вита Богданиќ) с Хаваја те сусједе Оли (Марија Трамишак). Како не би били без контроле одраслих, отац Хура замолио је г. Фердинанда Будицког (Дамир Шабан) да их вози на излете, али и пази да из радозналости не упадну у невоље. Највише проблема дјеци задају сусјед Мика Пајс (Кристијан Угрина) и његов неќак Мали Пајс (Јаков Новоселац), који се стално труде пореметити дјеци њихове планове.

Глазбу за серију складао је Марио Боршчак, аутори и извоѓачи глазбе за шпицу су Каwасаки 3п, аутор шпице и графике је Бруно Разум.
Директор фотографије: Јосип Иванчиќ

Беше на каналите:

HTV3  HTV1  

Препораки
  • Ајде да се дружиме (1985)

    image
    Детска забавна и едукативна емисија
  • Вучја крв (2012)

    image
    Вукорепи су дијелом људска, а дијелом вучја врста позната по изнимној брзини и наглашеним осјетилима. Одувијек живе меѓу људима, а након што уѓу у одреѓену...
  • Lena Lorenz (2015)

    image
    Fed up with the hectic life in Berlin, midwife Lena spontaneously packs her bags and drives to her parents' farm in Bavaria. But no pure Alpine idyll awaits her...
  • Unomattina (1986)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.