Првих двадесет прича из овог серијала прати догаѓаје из живота једне породице - веселог дечака Максима, његових родитеља и нераздвојног пратиоца, псетанцета Маше.

Основну инспирацију аутор Никола Томиќ проналази у низу обичних, свакодневних ситуација кроз који пролазе главни јунаци, а у којима гледалац лако може препознати слике и особе из сопственог живота и окружења. Мултимедијални уметник за циљ има да бренд "Мама воли бебу" подигне на виши ниво који ќе бити препознатљив свуда (ван оквира новопечених родитеља) као што су неки други брендови попут "Маше и Медведа", "Пчелице Маје" и сличних,... те је окупио тим људи око себе (сценаристи, аниматори, артисти, аудио и видео едитори, програмери) и упустио се у израду цртаних филмова - серијал "Мама воли бебу - Максимове авантуре".

Ове занимљиве, динамичне и едукативне приче богато су пропраќене комичним обртима и бројним музичким нумерама.

Беше на каналите:

Hayatovci  RTS1  RTS SVET  

Препораки
  • Коцкиќ и пријатељи

    image
  • Vrtirepic

    image
    Емисија у којој наши најмлаѓи имају прилику да науче нове ствари, стекну нова знања и искуства, док они нешто старији могу да проведу вријеме са својим најмлаѓима...
  • Брико

    image
    Meet Briko and his best friend Hepi! Every episode, they'll open a new mystery box, packed with artistic projects for you to try! Don't miss Briko.
  • Енциклопедија за деца

    image
    Детска програма на МРТ.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.