Реина Ортиз је скромна кројачица, која сања о венчању из бајке, баш онаквом какво обично имају њене клијенткиње. Са друге стране, Николас Нуњез је радник на паркиралишту, који живи живот пуним плуќима и ужива у покеру. Њихови животи по први пут су се укрстили на венчању - она је мислила да је он угледни милионер, док је он био убеѓен да је она невестина богата пријатељица. Меѓутим, стварност често није огледало жеља. Реина је само кројачица, која ради као асистенткиња славне модне дизајнерке, одрасла је без родитеља и живи са маќехом и њеном кќерком, које јој загорчавају живот. Николас је са друге стране младиќ који је из Мексика дошао у САД у потрази за бољим животом. Паркира аутомобиле клијентима, надајуќи се да ќе једног дана освојити новац на покеру, Љубав измеѓу Реине и Николаса раѓа се на први поглед, али ниједно од њих се не усуѓује да каже истину оном другом. Уместо тога, под маскама богаташа, проводе неколико незаборавних дана у Лас Вегасу. Када све маске најзад падну, они схватају да их ништа не спречава да буду заједно и одлучују да се венчају. Меѓутим, Николас се не појављује пред олтаром - мафијаш Виктор де Росас послао је своје људе да га убију након партије покера. Он је човек који води двоструки живот - пред светом је само богати предузетник, док је иза кулиса заправо кријумчар злата и дијаманата.

Реина је очајна јер се њен вољени није појавио, а судбина ќе јој спремити сурову обману у лику Естефаније Перез Идалго, која ќе је уверити да је Николас умро. Она је порно глумица која се удала за богаташа и остала удовица прве брачне ноќи, поставши тако најмоќнија жена у „граду греха“. Тада је започела своју игру - у јавности, она је власница казина у Лас Вегасу, а иза тог паравана скрива се „Краљица дијаманата“, кријумчарка накита коју сви знају под тим надимком, али је нико никада није видео.
Када се Николас пробуди из коме, сазнаје да ќе иќи у затвор, окривљен за наркотрафикинг и да му је ту замку сместила вољена Реина. У ово га уверава ни мање ни више него Естефанија, која га је одувек волела. Од тог момента, животи Рејне и Николаса постају прави пакао - она је остала сама, са његовим дететом у стомаку и маќехом која јој још више отежава живот. Николас је са друге стране иза решетака и ишчекује коначну пресуду, разочаран у жену коју воли. Истовремено, Виктор де Росас опседнут је Рејном откако ју је угледао. Свестан чињенице да је она сама и незаштиќена, те да има ризичну трудноќу, успева да уѓе у њен живот и наведе је да поверује да је он у ствари добар и великодушан човек, који жели само најбоље за њу и дете. Неколико месеци касније, Николас је осуѓен на 15 година затвора, баш у тренутку када Реина раѓа његову кќерку.

Осам година касније, Реина је постала префињена милионерка, цењена у свету, власница најпознатијег салона венчаница у Лас Вегасу, названог „Краљица срца”. Удала се за Виктора, али није среќна, нешто јој недостаје. Са друге стране, Николас Нуњез регрутован је од стране тајне службе - проглашен је мртвим и додељен му је нови идентитет. Сада је Хавијер Боливар, агент на тајном задатку.

Када Реина као Викторова супруга на дан венчања излази из цркве, њен поглед се укршта са Хавијеровим, који је посматрао читаву церемонију. За њу, он је Николас, љубав њеног живота, отац њене кќери за кога је мислила да је мртав. Он одлази, а она креќе за њим. Меѓутим, док претрчава улицу, долази до несреќе - њен бидермајер завршава на путу, њена венчаница умрљана је крвљу... Хавијер узима букет и одлази. Неколико дана касније, Реина се буди, али више ништа није исто. Уопште се не сеќа последњих осам година свог живота - не препознаје свог супруга, ни своју ќерку Клару, не зна када је престала да буде сиромашна кројачица, нити када је постала милионерка, супруга, мајка, власница престижног салона венчаница. Не памти ни Николаса, из њеног ума обрисане су минуле године, прво чега се сеќа јесу сати пре него што га је упознала.

Реина сада мора да реконструише своју прошлост у вртлогу тајни, замки и превара. Она не може да поверује да је богата власница „Краљице срца“ и враќа се са кќерком у свој стари крај, тражеќи пријатеље са којима се дружила годинама раније. Неќе јој бити лако да поврати избрисане године, посебно јер Виктор користи њен губитак памќења и уверава је да је он биолошки отац њене кќерке. Реина не зна да је он способан на све да би је задржао за себе. Не зна ни да Николас, који је сада постао Хавијер Боливар, жели да јој наплати изгубљене године и да му Естефанија помаже у томе. Он задобија Викторово поверење и постаје Реинин лични шофер, који има нареѓење да је не испушта из вида. Притом, не жели да пропусти прилику да освети, упркос томе што је и даље воли...

Беше на каналите:

3 Plus  

Препораки
  • Скривене страсти (2003)

    image
    Прешавши границу и оставивши за собом домовину која им је пружила мало лијепих тренутака и много невоља, браќа Реyес доселила су се у мали, живахни градиќ у којем...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Вовед во анатомија (2005)

    image
    'Увод' је други најгледанији програм у Америци, одмах иза овогодишњег Супербоwла који је био најгледаније финале америчког ногомета посљедњег десетљеќа. Серија је...
  • Сандитон (2019)

    image
    Недовршени посљедњи роман Јане Аустен живописно је упризорен у овој смионој и бриљантној адаптацији. Сандитион је мјесто које се брзо мијења. Ово некоќ успавано...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.